De Koperen Plas is een uniek visdomein voor karper- en forelvissers. De mystiek rond het vaste bestand vissen van uitzonderlijk formaat zorgen voor een onvergetelijke viservaring. Op De Koperen Plas bent u even weg uit de hectiek en werkdruk.

Het uitgestrekte 16 hectare domein aan de A28 bestaat uit ruim 13 hectare viswater met een gemiddelde diepte van 8 meter en maximale diepte van 17 meter. Obstakels, mosselbanken en plateaus vergen creativiteit en uiterste inspanning van visser en materiaal. Naast de grote plas – met een zone voor karper vissers en een zone voor forelvissers – bieden wij twee forelvijvers en een kleine karpervrijver.

De Koperen Plas beschikt over een eigen Paviljoen, waar u binnen of buiten op het terras kunt genieten van een heerlijk kopje koffie, drankje, snack of lunch. U kunt hier meerdere visbenodigdheden huren of aanschaffen o.a. vlot, hengels en aas.

De Koperen Plas biedt meerdere arrangementen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via info@dekoperenplas.nl of T: 038 3032550

Vissen op De Koperen Plas moet u beleven! Een uitdaging en soms afzien? Dat zeker.

Reserveren

Voor reserveringen bij het grootste en mooiste private visdomein van Nederland verwijzen wij u naar ons reserveringsformulier.