De Koperen Hoogte is de perfecte locatie voor uw seminar, presentatie of vergadering: goede zalen en persoonlijke begeleiding. Gemakkelijke bereikbaarheid vanaf de A28 en de ruime gratis parkeermogelijkheden en u weet waarom dit dé formule is voor een succesvolle bijeenkomst.

In De Koperen Hoogte vergadert u letterlijk en figuurlijk op hoog niveau. De Koperen Hoogte beschikt over twee vergaderkamers voor 9 personen op de 2e etage. Deze vergaderkamers zijn een uitkomst voor de zakelijke gast die voor korte tijd de beschikking wenst te hebben over een moderne werkplek, voorzien van alle denkbare hulpmiddelen waaronder draadloos internet.

Op de 13e etage vindt u twee vergaderzalen. Beide geschikt voor 14 gasten. Deze zalen zijn als vergaderaccommodatie in gebruik en wij richten – op verzoek – de Diamantzaal in voor een intiem diner voor maximaal 14 gasten. De luxe ingerichte vergaderzalen hebben veel daglicht en een fraai uitzicht. De ruimtes zijn onder andere voorzien van telefoonaansluiting en draadloos internet.

Het Serrerestaurant, met deels een glazen dak, geeft u de mogelijkheid een bijeenkomst te organiseren tot maximaal 220 personen in theateropstelling. Vanuit het Serrerestaurant heeft u toegang tot ons grote terras, welke aan water is gelegen. Dit terras biedt u bij uitstek de mogelijkheid om eventuele kickoffs of productpresentaties te houden. Het is zelfs mogelijk om auto’s op het terras te plaatsen.

De Herenzaal met een capaciteit van 100 personen en het Serrerestaurant met een capaciteit van 220 personen vormen goede plenaire zalen.

Meer weten?

Mocht u meer informatie wensen over de mogelijkheden, dan vernemen wij dat graag.