Uw bruiloft is een dag om nooit meer te vergeten. Een bijzondere gebeurtenis die u deelt met familie en vrienden. De Koperen Hoogte is een unieke trouwlocatie en u kunt ook in De Koperen Hoogte het JA-woord aan elkaar geven! De voormalige watertoren geeft een extra ‘touch’ aan uw receptie, diner of trouwfeest. Met oog voor detail, stijl en optimale service.

De Serrezaal, deels met glazen dak, is imponerend, ruimtelijk, majestueus, feestelijk en geeft bij mooi weer tevens toegang tot het terras, gelegen aan het water. Uw receptie wordt tot in de puntjes verzorgd. Dineer met uw gasten in onze sfeervolle Herenzaal. Onze chefkok stelt graag een heerlijk diner samen voor u en uw gasten. Hierbij kunt u denken aan een buffet, barbecue of uitgeserveerd diner. Uiteraard voldoen wij aan al uw specifieke (dieet)wensen.

Maak uw entree bij aanvang van de feestavond in het Serrezaal via de prachtige trap, uw gasten zullen onder de indruk zijn. Begin aansluitend uw feest met koffie/thee, een feestelijke welkomstcocktail of champagnepiramide. Alles is mogelijk. Gedurende de feestavond genieten u en uw gasten van diverse luxe warme en koude hapjes, noten, zoute koekjes of een hapjes buffet.

Uw bruiloft wordt tot in detail afgestemd op uw persoonlijke wensen, zodat u heerlijk ontspannen geniet van deze speciale dag. De Koperen Hoogte staat garant voor feestelijkheid, top verzorging en culinaire verwennerij. Wij leveren maatwerk dat aansluit bij uw wensen, ideeën en budget. Uw trouwdag heeft dus altijd een eigen en persoonlijk karakter. En natuurlijk overnacht u in een van onze luxe hotelkamers! Kortom; een perfecte receptie, diner of feest, De Koperen Hoogte verzorgt het voor u.

Meer weten?

Maak geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze medewerkers om in een persoonlijk gesprek uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.