All-in buffetrestaurant Kerstbrunch eerste en tweede kerstdag om 11.30 uur tot 13.30 uur.

Een gezellige brunch met uw familie of vrienden. Wij verwelkomen u met een heerlijke cocktail en een amuse van het huis. Inclusief dagverse soep, warme en koude lekkernijen, broodsoorten & een overheerlijk dessertbuffet met een hoorntje ijs uit onze Italiaanse ijssalon.

Tarief: € 32,50 per persoon.

Kinderen 4/tm 15 jaar 50% korting
Kinderen t/m 3 jaar eten gratis mee.

All-in Gourmetrestaurant eerste en tweede kerstdag om 14.30 uur en om 18.30 uur.

Gourmetten is bij uitstek geschikt om gezellig samen te tafelen. Op uw eigen gourmet maakt u zelf uw culinaire vlees- en visgerechten klaar. Dagverse soep. Heerlijke vlees- en visschotel. Salades, rauwkost, verse friet uit eigen keuken, stokbrood, sausjes en garnituur. Consumpties frisdrank, bier wijn en binnenlands gedistilleerd.

Tarief: € 42,50 per persoon.
2,5 uur all-in genieten

Kinderen 4/tm 15 jaar 50% korting
Kinderen t/m 3 jaar eten gratis mee.

Indien u na het gourmetten gebruik wenst te maken van ons heerlijke dessertbuffet met italiaanse ijssalon, berekenen wij een toeslag van € 5,00 per persoon. Kinderen 4 t/m 15 jaar € 2,50 per kind.

All-in buffetrestaurant Kerstbuffet eerste en tweede kerstdag om 15.00 uur en om 19.00 uur

Ons all-in buffetrestaurant biedt u een sfeervolle en gastvrije ambiance met een uitgebreide keuze aan heerlijke warme en koude gerechten. All-inclusief dagverse soep, saladebuffet, grillbuffet, warme en koude lekkernijen & een overheerlijk dessertbuffet met Italiaanse ijssalon. Consumpties frisdrank, bier, wijn en binnenlands gedistilleerd.

Tarief: € 49,50 per persoon.
2,5 uur all-in genieten. 

Kinderen 4/tm 15 jaar 50% korting
Kinderen t/m 3 jaar eten gratis mee.

Combineer uw verblijf met een hotelovernachting

Uitzicht op sweet dreams

Overnachten bij de Koperen Hoogte is nèt even anders; uw onvergetelijke ervaring begint al met een prachtig uitzicht vanuit de glazen lift die u naar de etage brengt waar uw kamer zich bevindt. Eenmaal op uw kamer aangekomen ervaart u wat bij De Koperen Hoogte de standaard is ten opzichte van smaak, comfort en luxe. De inrichting van de kamers geeft een extra dimensie aan het overnachten in de oude watertoren. Hotel De Koperen Hoogte heeft een duidelijk eigen karakter.

Het hotel beschikt over 16 luxe kamers en 1 suite. Al onze kamers zijn uitgerust met een ontspannen zitgedeelte, twee luxe boxspring bedden en een Dolby Surround systeem met dvd speler. Uiteraard beschikken onze kamers over gratis draadloos internet. Onze badkamers zijn voor veel gasten de reden om terug te komen; deze zijn uitgerust met een riante tweepersoons jacuzzi en een eigen stoomcabine, ultiem ontspannen dus!