Over De Koperen Hoogte
De Koperen Hoogte is een oude watertoren die vandaag de dag nog steeds bruist van energie. U kunt er eten, drinken, overnachten, vergaderen, trouwen, feesten en zelfs een hengeltje uitgooien.

Op de begane grond van de toren vindt u het Grand Café en het all-in buffet restaurant. Hoogtepunt is ons Panorama restaurant, het draaiende restaurant waar u geniet van uw à la carte diner én een fantastisch uitzicht.

Contactgegevens
DE KOPEREN HOOGTE

Lichtmisweg 51
8035 PL Zwolle
0529 428 428
info@dekoperenhoogte.nl

K.v.K : 05047374
BTW-nummer: NL812678928B07

Prijswijzigingen en programmawijzigingen onder voorbehoud
Prijswijzigingen en programmawijzigingen onder voorbehoud. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wij werken met een online reserveringssysteem. Uiteraard kan er om technische redenen een verkeerde prijs worden berekend. De Koperen Hoogte beroept zich erop dat wij een naheffing mogen vragen voor een foutief berekende prijs. De Koperen Hoogte kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

Aansprakelijkheid
De Koperen Hoogte is niet aansprakelijk voor verlies van en/of schade aan eigendommen van gasten, tenzij deze tegen betaling in bewaring zijn gegeven. In geval van verlies van spullen die zich bijvoorbeeld ín kleding bevinden (al is het tegen betaling in bewaring gegeven) is De Koperen Hoogte niet aansprakelijk. Ook is De Koperen Hoogte niet aansprakelijk in geval van letsel aan personen.