INDIAN SUMMER FAIR BIJ DE KOPEREN HOOGTE

summer-fair-fb

Zondag 8 oktober  van 10.00 uur tot 18.00 uur Indian Summer Fair bij De Koperen Hoogte!

Een fantastische gelegenheid om in een prachtige omgeving uw eigen zaak te promoten. Voor meer informatie en inschrijven kunt u contact opnemen met Margreet T. 06 813 350 79

VISAGIE WORKSHOP BIJ DE KOPEREN HOOGTE

visagie-fb

Zaterdag 23 september visagie workshop door Roberto Dresia in De Koperen Hoogte.

De workshop is van 10.00 – 12.00 uur, 13.00 – 15.00 uur en van 16.00 – 18.00 uur. Kosten € 65,00 per persoon, inclusief koffie en gebruik van make-up koffer. Wilt u meer informatie en u inschrijven? Neem contact op met Margreet T. 06 813 350 79

OPEN DAG 7 MEI 2017

open-dag-7-mei-fb

Maak kennis met alles wat de De Koperen Hoogte biedt! De restaurants Fresh Fish Corner, All-in buffetrestaurant, All-in gourmetrestaurant, Private dining, restaurant La Tour en Steaks&More… Onze sfeervolle zalen voor een gezellig feest of neem een kijkje in de mooie luxe kamers met jacuzzi en stoomcabine. Kom langs en ervaar!

BENIEUWD? Kom langs op de open dag en geniet van een heerlijk gratis kopje koffie. U kunt overal rondkijken en ondertussen een heerlijk hapje proeven in onze restaurants. Wijnliefhebber? onze wijnleverancier verzorgt een heerlijke wijnproeverij. Buiten voor de kinderen entertainment en een springkussen. Bij mooi weer kunt u genieten op ons terras aan het water. Bij De Koperen Plas wordt een demonstratie vliegvissen, forelvissen, karpervissen en forel roken gegeven.

Programma 10.00 – 16.00 uur:

  • Gratis kopje koffie vanaf 10.00 uur
  • Proeverij in de restaurants
  • Wijnproeverij
  • Kinderentertainment en springkussen
  • Demonstraties bij De Koperen Plas; vliegvissen, forelvissen, karpervissen en forelroken

RONDLEIDING DE KOPEREN HOOGTE

Altijd al eens boven in de toren willen kijken? Dat kan!

Wij geven rondleidingen vanaf 10 personen door de oude watertoren, die is omgetoverd tot hotel met zalen en restaurants. Wij nemen u mee voor een rondleiding door het Maritiem museum, waar u alles kunt bezichtigen. Daarna gaan we met de lift naar boven en kunt u mooie foto’s maken van een geweldig uitzicht.
Na de rondleiding komen we op 60 meter hoogte en geniet u van een heerlijk kopje koffie of thee met cake in de Private Dining.
Tijd: ca. 1 uur
Prijs: € 10,00 per persoon (vanaf 10 personen mogelijk op reservering)

BEZOEK ONS MARITIEM MUSEUM IN DE KOPEREN HOOGTE

Geïnteresseerd in alles wat met Maritiem heeft te maken, dan verwelkomen wij u graag in ons Maritiem Museum. Tijdens de rondleiding wordt u alles uitgelegd en daarna kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie of thee met gebak. Uiteraard mag u ook zelf even rondkijken.

Wat kunt u allemaal bezichtigen in het Maritiem museum;
Ruime collectie scheepskompassen
Verzameling sextanten
Model grindbaggerschip
Originele duikhelmen en duikuitrusting
Telegrafen, stuurinrichtingen
Diverse scheepslampen, seinlampen, boeiverlichting
Originele torpedo (Britse marine)
Traditionele kano
Diverse handgemaakte scheepsmodellen
Prijs: € 7,50 per persoon (vanaf 10 personen mogelijk op reservering)

Optreden Shanty koor

Shanty koor op ‘Op Koers’ optreden op zondag van 14.00 uur tot 17.00 uur. Data zondag 21 mei in De Koperen Hoogte.

Ze zingen met veel plezier liedjes over de zee, het ruige leven op de schepen, het vermaak in de havens. Het repertoire spreekt daardoor een breed en gevarieerd publiek aan. Laat u verrassen.