FEEST, TROUWEN OF VERGADEREN

 

De Koperen Hoogte is de perfecte locatie voor uw feest, trouwerij of vergadering. Wij zijn gemakkelijk te bereiken vanaf de A28 en beschikken over ruime gratis parkeermogelijkheden.

Feest

Een bedrijfsfeest, een symposium, een gala, een teambuilding, een conferentie… De Koperen hoogte is dé locatie voor uw feest! De Koperen Hoogte heeft sfeervolle zalen en een geweldige landelijke omgeving. Welk feest u ook wilt organiseren, u kunt er vanuit gaan dat alles tot in de puntjes en naar uw wensen wordt verzorgd.

Feesten De Koperen Hoogte

Bekijk de mogelijkheden voor uw feest

Trouwen

De Koperen Hoogte is een geweldige trouwlocatie. U kunt zelfs in de voormalige watertoren het JA-woord aan elkaar geven! Wij staan garant voor topverzorging, feestelijkheid en culinaire verwennerij.

Trouwen De Koperen Hoogte

Wilt u ook maatwerk dat aansluit bij uw wensen, ideeën en budget?
Bekijk wat we voor u kunnen betekenen

Vergaderen

Naast het geven van een feest of trouwen is De Koperen Hoogte ook erg geschikt voor het geven van uw presentatie, seminar of een vergadering. Wij beschikken over goede zalen en bieden u de nodige persoonlijke begeleiding. De luxe vergaderzalen hebben daglicht en een geweldig uitzicht. Alle ruimtes zijn voorzien van WiFi.

Vergaderen De Koperen Hoogte

Bekijk de mogelijkheden om te vergaderen