Singles Together – Herfstwandeling – De Koperen Hoogte

Singles Together – Herfstwandeling

Ben je single, 40 plus en heb je geen zin om er alleen op uit te gaan? Dan ben je van harte welkom bij Singles Together!

Zondagmiddag 28 oktober herfstwandeling in Boswachterij Staphorst “de Zwarte Dennen”

Trek je wandelschoenen aan om samen met andere singles zo’n 6 km te gaan wandelen in de bossen van Boswachterij Staphorst/De Zwarte Dennen. De vennen herinneren aan de tijd dat daar nog turf werd gewonnen. Verzamelen in de huiskamer tussen 11.30 en 12.00 uur om daarna gezamenlijk in groepjes per auto naar boswachterij te rijden (8 km). Na de wandeling samen gezellig napraten in de huiskamer onder het genot van warme chocolademelk met apfelstrudel en slagroom. Eigen bijdrage is € 5,00 per persoon.

Op deze middag kun je ook nog gaan genieten van een verrassend concert met JAN VAYNE & JAN WOLFKAMP

Een primeur in de muziekwereld. Twee muziekvirtuozen samen “in concert”. Op zondag 28 oktober nemen Jan Vayne op piano en Jan Wolfkamp drummer/percussionist/loopist u mee in hun visie op deze unieke muziekreis. In huiselijke sfeer op een relaxte zondagmiddag genieten van een verrassend concert.

Aanvang 15.00 uur, kosten kaartje voor Singles Together € 15,00 (i.p.v. € 19,50). Reserveren gewenst via info@singles-together.nl

Heerlijk ontspannen

Toe aan een heerlijk ontspannen middagje in gezelschap van leeftijdsgenoten, zonder de spanning van dating of speeddaten? Dan is Singles Together een niet te missen gelegenheid om aangenaam kennis te maken. Tot zondag!

Huiskamer “Singles Together”

Lichtmisweg 51

8035 PL Zwolle

M. info@singles-together.nl

T. 06 25 13 83 79

Datum

28 okt 2018

Tijd

12:00 - 15:00

Kosten

5,00

Meer informatie

AANMELDEN
Categorie