Panorama restaurant De Koperen Hoogte

Panorama Restaurant De Koperen Hoogte nodigt u uit om heerlijk à la carte te genieten op letterlijk hoog niveau. U vindt ons op zo’n 55 meter hoogte, op de 14e verdieping van De Koperen Hoogte.

U kunt in het Panorama restaurant genieten van à la carte diner. Wilt u verzekerd zijn van een plekje in ons restaurant?
Reserveer dan via de link hiernaast of bel naar 0529 428 428.

*Note tijdens de zomermaanden zal ons Grand Café en zonneterras geopend zijn voor de lunch.

Elke zondag Luxe brunch

Heerlijke soep van de chef, een uitgebreid brunchbuffet met o.a. verschillende broodsoorten, salades, warm en koude vis- en vleesgerechten en een grand dessert.

Tarief voor 2 uur van 11.30 tot 13.30 uur

Volwassenen € 27,50 per persoon.
Kinderen 4 t/m 12 jaar € 12,50 per kind.
Kinderen 13 t/m 17 jaar € 17,50 per kind.
Kinderen t/m 3 jaar eten gratis mee.

Unieke draai aan uw diner

Uniek is, dat u al tafelend langzaam ronddraait. De draaivloer maakt in ruim twee uur zijn ronde en biedt zo een wisselend, magnifiek panoramisch uitzicht.

Maritieme bar en Private Dining Room

Besloten feestje? dat kan bij uitstek in onze Maritieme bar. Ook de Private Dining Room is een hoogst aantrekkelijke optie. Hier kunt u in alle rust, met uw eigen gezelschap, genieten van een diner op een intieme locatie op 60 meter hoogte.

Ook voor uw meetings en feesten

Het vernieuwde restaurant , de Private Dining Room en de Maritieme Bar zijn, als geheel of apart, ook af te huren voor meetings, seminars, bedrijfsfeesten en andere bijeenkomsten in de zakelijke- of privésfeer voor kleine tot grotere gezelschappen.

Private Dining in de TOP!

Hier kunt u in alle rust, met uw eigen gezelschap, genieten van een diner op een intieme en sfeervolle locatie op 60 meter hoogte. Wat een uitzicht! Private Dining is mogelijk vanaf 10 tot 12 personen en wordt verzorgd door ons Panorama restaurant.

OPENINGSTIJDEN PANORAMA RESTAURANT

Dagelijks geopend

17.00 – 21.00 uur à la carte diner

NOTE: Tijdens feestdagen gelden aangepaste tarieven en/of openingstijden. Op zondag van 11.30 – 13.30 uur luxe brunch.

Meer weten?

Voor meer informatie over ons Panorama restaurant, Maritieme bar of de Private Dining, kunt u contact opnemen via T. 0529 – 428 428 of mailen via ons contactformulier.