Panorama restaurant De Koperen Hoogte

Nieuw Koperen Hoogtepunt!

Lunchen en À la carte dineren in Panorama Restaurant De Koperen Hoogte.

Panorama Restaurant De Koperen Hoogte nodigt u uit om heerlijk à la carte te genieten op letterlijk hoog niveau. U vindt ons op zo’n 55 meter hoogte, op de 14e verdieping van De Koperen Hoogte.

Vanaf heden kunt u in het Panorama restaurant genieten van een heerlijke lunch, High tea, High C, kopje koffie met gebak en/of een à la carte diner.

1ste en 2de kerstdag

1ste en 2de kerstdag serveren wij een heerlijk 5-gangen kerstmenu in Panorama restaurant De Koperen Hoogte vanaf 18.00 uur.

Tarief 1ste en 2de kerstdag

Volwassenen € 67,50 per persoon.
Kinderen 4 t/m 12 jaar € 22,50 per kind.

Unieke draai aan uw diner

Uniek is, dat u al tafelend langzaam ronddraait. De draaivloer maakt in ruim twee uur zijn ronde en biedt zo een wisselend, magnifiek panoramisch uitzicht.

Maritieme bar en Private Dining Room

Besloten feestje? dat kan bij uitstek in onze Maritieme bar. Ook de Private Dining Room is een hoogst aantrekkelijke optie. Hier kunt u in alle rust, met uw eigen gezelschap, genieten van een diner op een intieme locatie op 60 meter hoogte.

Ook voor uw meetings en feesten

Het vernieuwde restaurant , de Private Dining Room en de Maritieme Bar zijn, als geheel of apart, ook af te huren voor meetings, seminars, bedrijfsfeesten en andere bijeenkomsten in de zakelijke- of privésfeer voor kleine tot grotere gezelschappen.

Private Dining in de TOP!

Hier kunt u in alle rust, met uw eigen gezelschap, genieten van een diner op een intieme en sfeervolle locatie op 60 meter hoogte. Wat een uitzicht! Private Dining is mogelijk vanaf 10 tot 12 personen en wordt verzorgd door ons Panorama restaurant.

OPENINGSTIJDEN PANORAMA RESTAURANT

Dagelijks geopend

12.00 – 16.00 uur Lunch

12.00 – 15.00 uur High Tea

12.00 – 16.00 uur High C

17.00 – 21.00 uur à la carte diner

NOTE: Tijdens feestdagen gelden aangepaste tarieven en/of openingstijden.

Meer weten?

Voor meer informatie over ons Panorama restaurant, Maritieme bar of de Private Dining, kunt u contact opnemen via T. 0529 – 428 428 of mailen via ons contactformulier.