Panorama restaurant De Koperen Hoogte

Nieuw Koperen Hoogtepunt!

Panorama Restaurant De Koperen Hoogte nodigt u uit om heerlijk à la carte te genieten op letterlijk hoog niveau. U vindt ons op zo’n 55 meter hoogte, op de 14e verdieping van De Koperen Hoogte.

U kunt in het Panorama restaurant genieten van een heerlijke lunch, High tea, High C, kopje koffie met gebak en/of een à la carte diner.

High tea

De overheerlijke High Tea is een gezellig samenzijn met vriendinnen en familie. Een heerlijke theemaaltijd met scones, zoete lekkernijen, hartige warme hapjes en sandwiches.

Mogelijk vanaf 2 personen, gelieve minimaal 1 dag van te voren reserveren. Reserveren mogelijk vanaf 12.00 uur tot 15.00 uur.

Prijs per persoon € 19,50

High C

De High C is een heerlijke snoeperij van gerookte aalfilet, gerookte zalm, Hollandse garnalen, gebakken kibbeling, butterfly garnalen, gebakken gamba’s en gebakken mosselen. Compleet met 3 sausjes, toast, boter.

Mogelijk vanaf 2 personen. Reserveren mogelijk vanaf 12.00 uur.

Prijs per persoon € 17,50

 

Unieke draai aan uw diner

Uniek is, dat u al tafelend langzaam ronddraait. De draaivloer maakt in ruim twee uur zijn ronde en biedt zo een wisselend, magnifiek panoramisch uitzicht.

Maritieme bar en Private Dining Room

Besloten feestje? dat kan bij uitstek in onze Maritieme bar. Ook de Private Dining Room is een hoogst aantrekkelijke optie. Hier kunt u in alle rust, met uw eigen gezelschap, genieten van een diner op een intieme locatie op 60 meter hoogte.

Ook voor uw meetings en feesten

Het vernieuwde restaurant , de Private Dining Room en de Maritieme Bar zijn, als geheel of apart, ook af te huren voor meetings, seminars, bedrijfsfeesten en andere bijeenkomsten in de zakelijke- of privésfeer voor kleine tot grotere gezelschappen.

Private Dining in de TOP!

Hier kunt u in alle rust, met uw eigen gezelschap, genieten van een diner op een intieme en sfeervolle locatie op 60 meter hoogte. Wat een uitzicht! Private Dining is mogelijk vanaf 10 tot 12 personen en wordt verzorgd door ons Panorama restaurant.

OPENINGSTIJDEN PANORAMA RESTAURANT

Dagelijks geopend

12.00 – 16.00 uur Lunch

12.00 – 15.00 uur High Tea

12.00 – 16.00 uur High C

17.00 – 21.00 uur à la carte diner

NOTE: Tijdens feestdagen gelden aangepaste tarieven en/of openingstijden.

Meer weten?

Voor meer informatie over ons Panorama restaurant, Maritieme bar of de Private Dining, kunt u contact opnemen via T. 0529 – 428 428 of mailen via ons contactformulier.