Panorama restaurant De Koperen Hoogte

Panorama Restaurant De Koperen Hoogte nodigt u uit voor een  heerlijk kopje koffie met gebak, lunch, high tea of high c en/of een drankje.
À la carte dineren kan letterlijk op hoog niveau. U vindt ons op zo’n 55 meter hoogte, op de 14e verdieping van De Koperen Hoogte.

Unieke draai aan uw diner

Uniek is, dat u al tafelend langzaam ronddraait. De draaivloer maakt in ruim twee uur zijn ronde en biedt zo een wisselend, magnifiek panoramisch uitzicht.

Wilt u verzekerd zijn van een plekje in ons restaurant?
Reserveer dan via de link hiernaast of bel naar 0529 428 428.

Voor gezelschappen groter dan 10 personen serveren wij een groepenmenu. Benieuwd naar wat dit inhoud? Neemt u dan contact met ons op.

Heeft u een dieet of allergie? Maakt u dan een reservering per e-mail of telefonisch zodat wij op te hoogte zijn van uw dieet of allergie.

Brunch

Een gezellige brunch met uw familie of vrienden.
Wij verwelkomen u met een heerlijke dagverse soep van de chef, een uitgebreid brunchbuffet met onder andere diverse broodsoorten, opgemaakte vlees en vis salades, warme en koude vlees en vis gerechten en een verassing dessert.
Inclusief koffie, thee, zuiveldranken en vruchtensappen (overige consumpties op basis van nacalculatie).

Tarief voor 2 uur van 11.30 tot 13.30 uur

Volwassenen € 35,00 per persoon.
Kinderen t/m 3 jaar eten gratis mee.
Kinderen 4 t/m 12 jaar € 12,50 per kind.
Kinderen 13 t/m 17 jaar € 27,50 per kind.

Lunchen is mogelijk vanaf 14.00 uur in het Panorama restaurant.

Elke zondag Luxe brunch

Heerlijke soep van de chef, een uitgebreid brunchbuffet met o.a. verschillende broodsoorten, salades, warm en koude vis- en vleesgerechten en een grand dessert.

Tarief voor 2 uur van 11.30 tot 13.30 uur

Volwassenen € 27,50 per persoon.
Kinderen t/m 3 jaar eten gratis mee.
Kinderen 4 t/m 12 jaar € 12,50 per kind.
Kinderen 13 t/m 17 jaar vallen onder het volwassen tarief a € 27,50 per persoon

Lunchen op zondag is mogelijk vanaf 14.00 uur.

Maritieme bar en Private Dining

Besloten feestje? dat kan bij uitstek in onze Maritieme bar. Ook de Private Dining Room is een hoogst aantrekkelijke optie. Hier kunt u in alle rust, met uw eigen gezelschap, genieten van een diner op een intieme locatie op 60 meter hoogte.

Ook voor uw meetings en feesten

Het vernieuwde restaurant , de Private Dining Room en de Maritieme Bar zijn, als geheel of apart, ook af te huren voor meetings, seminars, bedrijfsfeesten en andere bijeenkomsten in de zakelijke- of privésfeer voor kleine tot grotere gezelschappen.

Private Dining in de TOP!

Hier kunt u in alle rust, met uw eigen gezelschap, genieten van een diner op een intieme en sfeervolle locatie op 60 meter hoogte. Wat een uitzicht! Private Dining is mogelijk tot 12 personen en wordt verzorgd door ons Panorama restaurant.

OPENINGSTIJDEN PANORAMA RESTAURANT

Dagelijks geopend

10.00 uur tot 21.00 uur koffie
12.00 uur tot 16.00 uur lunch
17.00 uur tot 21.00 uur à la carte diner

Zondag luxe brunch 11.30 uur tot 13.30 uur.

NOTE: Tijdens feestdagen gelden aangepaste tarieven en/of openingstijden.

Tijdens de zomermaanden zal het Panorama restaurant gesloten zijn voor koffie, lunch en dergelijke. Deze zal in het Grand Café geserveerd worden.

Vanaf 17.00 uur is dineren wel mogelijk.

Meer weten?

Voor meer informatie over ons Panorama restaurant, Maritieme bar of de Private Dining, kunt u contact opnemen via T. 0529 – 428 428 of mailen via ons contactformulier.