Restaurant La Tour

Culinair genieten op 55 meter hoogte in Restaurant La Tour. Naast het unieke uitzicht draait de vloer van het restaurant in iets meer dan drie uur een complete ronde.

Hier serveren wij een culinair verrassingsmenu voor het diner. Het menu is door chef-kok Alan Pearson zorgvuldig samengesteld uit dagverse producten. De grootte van het menu kunt u zelf bepalen. Daarbij hebben wij een mooie selectie gemaakt voor een bijpassend wijnarrangement.

Private Dining in de TOP!

Hier kunt u in alle rust, met uw eigen gezelschap, genieten van een diner op een intieme en sfeervolle locatie op 60 meter hoogte. Wat een uitzicht! Private Dining is mogelijk vanaf 8 tot 15 personen en wordt verzorgd door restaurant “La Tour”.

NIEUW vanaf zaterdag 7 juli “Panorama restaurant De Koperen Hoogte”.

Nieuw Koperen Hoogtepunt!

À la carte dineren in Panorama Restaurant De Koperen Hoogte bij Zwolle.

Panorama Restaurant De Koperen Hoogte bij Zwolle nodigt u uit om heerlijk à la carte te genieten op letterlijk hoog niveau. U vindt ons op zo’n 55 meter hoogte, op de 14e verdieping van De Koperen Hoogte.

Unieke draai aan uw diner

Uniek is, dat u al tafelend langzaam ronddraait. De draaivloer maakt in ruim twee uur zijn ronde en biedt zo een wisselend, magnifiek panoramisch uitzicht.

Maritieme bar en Private Dining Room

Besloten feestje? dat kan bij uitstek in onze Maritieme bar. Ook de Private Dining room is een hoogst aantrekkelijke optie. Hier kunt u in alle rust, met uw eigen gezelschap, genieten van een diner op een intieme locatie op 60 meter hoogte. Private Dining is mogelijk voor ca. 12 personen.

Ook voor uw meetings en feesten

Het vernieuwde restaurant , de Private Dining Room en de Maritieme Bar zijn, als geheel of apart, ook af te huren voor meetings, seminars, bedrijfsfeesten en andere bijeenkomsten in de zakelijke- of privésfeer voor kleine tot grotere gezelschappen.

– À la carte dineren

– Mooie wijnkaart

– Vernieuwd interieur     

Dinermenu La Tour

Drie gangen menu € 45,00
Vier gangen menu € 55,00
Vijf gangen menu € 65,00
Zes gangen menu € 75,00

Meer weten?

Voor meer informatie over restaurant “La Tour” verwijzen wij u naar de website van restaurant “La Tour”.