All-in buffetrestaurant Kerstbrunch 1ste en 2de kerstdag om 11.30 uur tot 13.30 uur.

Een gezellige brunch met uw familie of vrienden. Wij verwelkomen u met een heerlijke cocktail en een amuse van het huis. Inclusief dagverse soep, warme en koude lekkernijen, broodsoorten & een overheerlijk dessertbuffet met een hoorntje ijs uit onze Italiaanse ijssalon.

Tarief: € 34,50 per persoon.

Kinderen t/m 3 jaar eten gratis mee.
Kinderen 4 t/m 12 jaar € 17,50 per kind.
Kinderen 13 t/m 17 jaar € 22,50 per kind.

All-in Gourmetrestaurant 1ste en 2de kerstdag om 14.30 uur en om 19.30 uur.

Gourmetten is bij uitstek geschikt om gezellig samen te tafelen. Op uw eigen gourmet maakt u zelf uw culinaire vlees- en visgerechten klaar. Dagverse soep. Heerlijke vlees- en visschotel. Salades, rauwkost, verse friet uit eigen keuken, stokbrood, sausjes en garnituur. Heerlijk dessertbuffet met Italiaanse ijssalon. Consumpties frisdrank, bier wijn en binnenlands gedistilleerd.

Tarief: € 47,50 per persoon.
2,5 uur all-in genieten

Kinderen t/m 3 jaar eten gratis mee.
Kinderen 4 t/m 12 jaar € 17,50 per kind.
Kinderen 13 t/m 17 jaar € 24,50 per kind.

All-in buffetrestaurant Kerstbuffet 1ste en 2de kerstdag om 15.00 uur en om 19.00 uur

Ons all-in buffetrestaurant biedt u een sfeervolle en gastvrije ambiance met een uitgebreide keuze aan heerlijke warme en koude gerechten. All-inclusief dagverse soep, saladebuffet, grillbuffet, warme en koude lekkernijen & een overheerlijk dessertbuffet met Italiaanse ijssalon. Consumpties frisdrank, bier, wijn en binnenlands gedistilleerd.

Tarief: € 52,50 per persoon.
2,5 uur all-in genieten. 

Kinderen t/m 3 jaar eten gratis mee.
Kinderen 4 t/m 12 jaar € 19,50 per kind.
Kinderen 13 t/m 17 jaar € 27,50 per kind.

PANORAMA RESTAURANT 1STE EN 2DE KERSTDAG VANAF 18.00 UUR.

Heerlijk 5-gangen kerstmenu in Panorama restaurant De Koperen Hoogte op 55 hoogte vanaf 18.00 uur. Uniek is, dat u al tafelend langzaam ronddraait. De draaivloer maakt in ruim twee uur zijn ronde en biedt zo een wisselend, magnifiek panoramisch uitzicht.

Tarief: € 67,50 per persoon.
5-gangen kerstmenu

Kinderen 4 t/m 12 jaar € 22,50 per kind.

Combineer uw verblijf met een hotelovernachting

Uitzicht op sweet dreams

Overnachten bij de Koperen Hoogte is nèt even anders; uw onvergetelijke ervaring begint al met een prachtig uitzicht vanuit de glazen lift die u naar de etage brengt waar uw kamer zich bevindt. Eenmaal op uw kamer aangekomen ervaart u wat bij De Koperen Hoogte de standaard is ten opzichte van smaak, comfort en luxe. De inrichting van de kamers geeft een extra dimensie aan het overnachten in de oude watertoren. Hotel De Koperen Hoogte heeft een duidelijk eigen karakter.

Het hotel beschikt over 16 luxe kamers en 1 suite. Al onze kamers zijn uitgerust met een ontspannen zitgedeelte, twee luxe boxspring bedden en een Dolby Surround systeem met dvd speler. Uiteraard beschikken onze kamers over gratis draadloos internet. Onze badkamers zijn voor veel gasten de reden om terug te komen; deze zijn uitgerust met een riante tweepersoons jacuzzi en een eigen stoomcabine, ultiem ontspannen dus!