Grand Café

Grand Café bevindt zich op de begane grond. Gedurende de week kunt u genieten van een lekker kopje koffie met gebak, lunch of dergelijke in ons Panorama restaurant. Het Grand Café is gedurende het jaar alleen geopend voor een kopje koffie of een drankje.

Tijdens de zomermaanden (juni-juli-Augustus) kunt u genieten van een lekker kopje koffie met gebak, lunch, high tea of high c en/of een drankje op ons zonneterras aan het water (mits het weer dit toelaat) of in ons Grand Café.

Vanaf september is ons Panorama restaurant geopend voor de lunch, high tea, high c en diner en zal het Grand café en het terras weer gesloten zijn.

Vooraf gelieve reserveren, reserveren is telefonisch mogelijk.

T 0529 428 428 of per mail info@dekoperenhoogte.nl

High tea

De overheerlijke High Tea is een gezellig samenzijn met vriendinnen en familie. Een heerlijke theemaaltijd met scones, zoete lekkernijen, hartige warme hapjes en sandwiches.

Mogelijk vanaf 2 personen, gelieve minimaal 1 dag van te voren reserveren.

Reserveren mogelijk op maandag t/m zaterdag van 12.00 uur tot 15.00 uur. Op zondag, in verband met de Luxe Brunch is reserveren voor de High Tea en/of lunch pas mogelijk vanaf 14.00 uur.

Prijs per persoon € 22,50*
*Suikervrije High Tea is helaas niet mogelijk.
* Glutenvrije High Tea alleen mogelijk op basis van een telefonisch gemaakte reservering.

High C

De High C is een heerlijke snoeperij van gerookte aalfilet, gerookte zalm, Hollandse garnalen, gebakken kibbeling, butterfly garnalen, gebakken gamba’s en gebakken mosselen. Compleet met 3 sausjes, toast, boter.

Mogelijk vanaf 2 personen. Reserveren mogelijk vanaf 12.00 uur op maandag t/m zaterdag. Op zondag, in verband met de Luxe Brunch is reserveren voor de High Tea en/of lunch pas mogelijk vanaf 14.00 uur.

Prijs per persoon € 19,50*
* Glutenvrije High C alleen mogelijk op basis van een telefonisch gemaakte reservering.